Gamba Pren Rei.

Un puntal de Barcelona des del 1962, Semon va viure un renaixement el 2015 quan els germans Robles es van fer càrrec de l'emblemàtic restaurant i botiga gurmet i van ampliar considerablement la seva oferta gastronòmica. Un dels plats més populars de Semon és aquest còctel de llagostins tropicals del xef de cuina Anthony Mees, que és bonic de contemplar i ple de sabors regionals atrevits. Mees va perfeccionar el seu ofici al restaurant Relais & Châteaux, amb estrella Michelin, Le Vieux Castillon, a Nimes, abans de traslladar-se a Barcelona i fer-se càrrec de la cuina de Semon. Per obtenir més informació sobre Anthony i Semon, seguiu-los a Instagram a@anthonymees__i@gruposemono visiteu semon.es.

"Un dels plats més populars de Semon és el nostre còctel de gambes tropicals".

Antoni Mees
Semon, Barcelona
Make it

Receptes

Amanida de remolatxa amb ratlles de caramel
PRÒXIMAMENT
TARTAR DE TOMÀQUET
QUIQUE VALENTÍ
ADOBO, BARCELONA