Just Beet It.

Nascut i criat a Londres, Ollie Dabbous es va embarcar en el seu viatge culinari a una edat primerenca, impulsat per la passió pel menjar i el desig de redefinir la gastronomia tradicional. Conegut pel seu enfocament innovador de la bona gastronomia, els seus sabors captivadors i la seva dedicació a l'excel·lència culinària, Dabbous continua impressionant i delectant els comensals amb les seves creacions a Hide, el restaurant amb estrella Michelin que s'ha convertit en un puntal de Londres des de la seva obertura el 2018. Entre els més populars. Els plats d'Hide són l'amanida de remolatxa amb ratlles de caramel amb maduixes, calèndula, festucs torrats i feta. Fàcil i econòmic de preparar, aquest plat ho té de tot: un motí de color, ingredients frescos i saludables i un sabor atrevit i deliciós que reflecteix l'alegria càlida de la llum del sol de l'estiu. Com diu Dabbous: "És
un gran exemple de com pots fer alguna cosa especial sense haver de gastar
massa temps a la cuina o rentant". Per obtenir més informació sobre Ollie i Hide, seguiu-lo a Instagram a @hide_restaurant.

Fàcil de fer, econòmic, saludable i
deliciós."

Ollie Dabbous
Hide, Londres
Make it

Receptes

PRÒXIMAMENT
TARTAR DE TOMÀQUET
QUIQUE VALENTÍ
ADOBO, BARCELONA 
Còctel de gambes tropicals